Avokaado-šokolaadikook

Kommentaare 0

Õige kook või magustoit on minu jaoks selline, et sööd tüki ära ja rohkem ei soovi. Sellest ühest tükist piisab, et isu ära täita. Täpselt selline kook see ongi - mõnusalt šokolaadine, rammus ja samas piisavalt tervislik.  Sobib väga hästi hapukate marjadega.  120 g mandleid 3-4 spl kookosrasva (Loodusvägi) 2 prk (800 g) kookospiima (Loodusvägi) 5 väikest või 4 suuremat hästi küpset avokaadot 3 spl vahtrasiirupit 200 g tumedat kvaliteetset šokolaadi 3 spl toorkakaod (kasuta juhul, kui šokolaadi kakaosisaldus on alla 80%) poole vaniljekauna seemned näpuotsaga Himaalja soola Purusta mandlid kannmikseris või kombainis aga ära väga peenikeseks jahuks jahvata.

Loe edasi...
Laura Kivisoo

Mulle meeldib tuua inimesteni arusaam, et tervislik toit ei tähenda vaid kapsalehte ning meeletuid piiranguid. Tervislik toit on mitmekesine, maitseküllane ning ahvatlev. Seda ei ole keeruline valmistada ning see ei pea olema tingimata eksootiline või kulukas.

Loe edasi