Magusasõpradele midagi klassikalist - rummimaitselised kakaopallid ja kodused raffaellod.
Rummi-kakao pallid:
190 g datleid
150 g india pähkleid
75 g kookoshelbeid
2 spl toorkakaod
3 spl kookosõli
1/2 tl rummiessentsi
Purusta datlid ja india pähklid blenderis, kombainis või aja läbi hakklihamasina, kuidas lihtsam tundub. Blender peab selleks olema suhteliselt võimas, et seda läbi ei kärsataks. Lisa juurde ülejäänud koostisosad, sega korralikult ja vooli pallikesed.
Raffaello pallid:
400 g kookospiima (Santa Maria)
250 g kookoshelbeid
50 g vahtrasiirupit
4 spl kookosõli
mandleid
Võta kookospiima see paksem osa. Sega juurde 200 g kookoshelbeid, vahtrasiirup ja kookosõli. Sega korralikult läbi ja vooli pallikesed. Suru iga palli sisse üks mandel ja rulli kookoshelvestes. Aseta külmkappi, et nad natukene taheneks.