Täna hommikused pannkoogid tulid täiesti universaalsed. Sobivad nii magusana kui soolaselt nautimiseks. Kuna kookide sisse ei läinud teragi suhkurt ega tilkagi muud magusainet, siis nautisin neid julgelt mee ja mustkatega. Nii head olid! Eriti mõnusad olid need maapähkli tükid, mis hamba alla jäid.Soolasena sobiksid nad hästi näiteks kreeka jogurti, lõhe ja spinatiga. Aga see on juba igaühe enda fantaasia, mis sinna kõrvale lisada :-)
14-15 tk pisikest kohevat kooki
90 g kikerherne jahu
2 muna
1/2 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
50 g crunchy maapähklivõid (u. 2 spl kuhjaga)
100 ml kookospiima (Loodusvägi)
Extra Virgin kookosrasva (Loodusvägi) praadimiseks
Pane kõik koostisosad, va kookosrasv, kaussi ja sega mikseriga ühtlaseks. Kuumuta pannil keskmise kuumuseni kookosrasv ja keera kuumus madalamaks. Üks supilusikatäis tainast on täpselt paras ühe koogi portsjon. Prae mõlemalt poolt kergelt pruunikaks.
Soolase toidu puhul võib kookospiima veidikene veega lahjendada, sest tundlikuma maitsega inimesed võivad pisut kookose maitset tunda.