Kevadine karulaugu rõõm. Seekord pestona pasta sisse. Lisandiks röstitud tomateid ja india pähkleid.
Pasta
45 g oaspagette (Organic Edamame)/tavalisi täisteraspagette kui ei ole vajadus teraviljavabade järgi
2 spl karulaugupestot
5 kirsstomatit
u. 1 spl oliiviõli (ISUL orgaaniline oliivõli)
6-7 india pähklit
spinatilehti
Himalaya soola
maitsepärmi
Rösti kirsstomateid ahjus 180 kraadi juures, 15 minutit. Selleks piserda totmateid oliiviõliga ja maitsesta soola ja pipraga. Samal ajal keeda valmis spagetid. Sega pesto soojade spagettide hulka, lisa näpuotsaga soola. Serveeri koos spinati lehtede, röstitud tomatite ja kuival pannil röstitud india pähklitega. Maitseks raputa peale maitsepärmi.
Kogus on arvestatud ühele inimesele.
Karulaugupesto
50 g karulaugu lehti
10-15 india pähklit
2 spl oliiviõli (ISUL orgaaniline oliiviõli)
1 spl riivitud parmesani
näputsaga Himalaya soola ja musta pipart
1 spl värskelt pressitud sidrunimahla
Rösti kuival pannil indiapähklid ja jahuta. Lisa kõik koostisosad peale juustu ja blenderda ühtlaseks pastaks. Sega juurde riivitud juust ja vajadusel veel natuke oliiviõli, kui pesto tundub liiga kuiv. Säilita külmkapis.