Hapukas sidrun, kakao ja tumeda šokolaadi tükid ning banaan. Kõik koos ühes jäätises. Lihtne, maitsev, tervislik. Mina maiustasin sellega hommikusöögi ajal. Mõõdukas koguses sobib ka vahepalaks hästi. Vali jäätise valmistamiseks kindlasti hästi küpsed, juba pruunide täppidega ning magusa lõhnaga banaanid.
Sidrunijäätis tšiiaseemnetega
5 küpset sügavkülmutatud banaani
1-2 sidruni värskelt pressitud mahl
2 spl tšiiaseemneid
Hoia banaane 15 min toasoojas ja aseta blenderisse. Lase blenderil töötada kuni banaanikreem on siidiseks ja õhuliseks muutunud. Seejärel pigista juurde värske sidrunimahl ja tšiiaseemned ning sega spaatliga korralikult läbi. Kreem muutub vedelamaks kuid sellest ei ole midagi. Kalla vormi ning tõsta sügavkülma. Mõned tunnid tuleks jäätis kindlasti külmutada, et sellest parajad pallikesed vormida saaks. Tänu hapukale sidrunile külmub see jäätis natukene aeglasemalt.
Kakaojäätis šokolaaditükkidega
5 küpset sügavkülmutatud banaani
2 spl toorkakaod
50 g kvaliteetset tumedat šokolaadi
Hoia banaane 15 min toasoojas ja aseta blenderisse, lisa toorkakao pulber. Blenderda kuni segu on ühtlane ja kreemine. Koos kakaoga banaanikreem nii õhuliseks ei muutu kui ilma lisanditeta, kuid siidine ja maitsev on ta ikka. Tükelda šokolaad ja sega banaanikreemi hulka. Kalla segu vormi ning tõsta sügavkülma. See segu külmub natuke kiiremini ja jäätise tekstuur on natuke tihkem.
Kui jäätised on läbi külmunud, siis lase neil 15-20 min toasoojas seista ja serveeri. Pehmemeks muutuvad nad ühtlaselt.
301 Moved Permanently
<a href=https://www.viagrapascherfr.com/>301 Moved Permanently>>></a>